Mäklare i Ljungbyholm

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Ljungbyholm. Alla de bästa mäklarna i Ljungbyholm finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Ljungbyholm och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Ljungbyholm här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Ljungbyholm genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Ljungbyholm.
Annons:

Mäklare i Ljungbyholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Ljungbyholm.

Cronholm Gårdar
Österhultsmåla 210
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Sälja eller köpa hus i Ljungbyholm

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Ljungbyholm. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Ljungbyholm så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Ljungbyholm.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Ljungbyholm ifall du vill veta om mer än mäklare i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Ljungbyholm som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Kalmar.
Annons: