Mäklare i Vissefjärda

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Vissefjärda. Alla de bästa mäklarna i Vissefjärda finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Vissefjärda och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Vissefjärda här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Vissefjärda genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Vissefjärda.
Annons:

Mäklare i Vissefjärda

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Vissefjärda.

Olle Och Thomas Persson I Småland AB
Nickemåla
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Sälja eller köpa hus i Vissefjärda

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Vissefjärda. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Vissefjärda så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Vissefjärda

I Vissefjärda finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Vissefjärda.

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Vissefjärda ifall du vill veta om mer än mäklare i Vissefjärda.

I Vissefjärda hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Vissefjärda som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Kalmar.
Annons: