Mäklare i Åseda

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Åseda. Alla de bästa mäklarna i Åseda finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Åseda och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Åseda här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Åseda genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Åseda.
Annons:

Mäklare i Åseda

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Åseda.

Svensk Fastighetsförmedling
Olofsg. 3
364 30 ÅSEDA


Fastighetsbyrån
Olofsg. 4
364 30 ÅSEDA

Annons:

Sälja eller köpa hus i Åseda

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Åseda. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Åseda så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Åseda

I Åseda finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Åseda.

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånarantal: 2430, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Åseda ifall du vill veta om mer än mäklare i Åseda.

I Åseda hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Åseda som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Kronoberg.
Annons: