Mäklare i Gällivare

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Gällivare. Alla de bästa mäklarna i Gällivare finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Gällivare och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Gällivare här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Gällivare genom att ta kontakt med någon av alla 4 olika mäklare som jobbar i Gällivare.
Annons:

Mäklare i Gällivare

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Gällivare.

Jcl Electro AB, Linus Lagnestig
Flöjtslingan 14
982 35 Gällivare


Rocklast AB
Norskav. 13
982 36 GÄLLIVARE


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 21 A
982 32 GÄLLIVARE


HusmanHagberg
Malmbergsv. 1
982 36 GÄLLIVARE

Annons:

Sälja eller köpa hus i Gällivare

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Gällivare. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Gällivare så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Gällivare

I Gällivare finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Gällivare ifall du vill veta om mer än mäklare i Gällivare.

I Gällivare hittade vi sammanlagt 4 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Gällivare som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Norrbotten.
Annons: