Mäklare i Gammelstad

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Gammelstad. Alla de bästa mäklarna i Gammelstad finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Gammelstad och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Gammelstad här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Gammelstad genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Gammelstad.
Annons:

Mäklare i Gammelstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Gammelstad.

Lapiazza Handelsbolag
Lustigbacken 7
954 33 GAMMELSTAD


Marielles Fastighetsförmedling AB
Hantverksv. 2
954 33 GAMMELSTAD

Annons:

Sälja eller köpa hus i Gammelstad

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Gammelstad. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Gammelstad så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Gammelstad ifall du vill veta om mer än mäklare i Gammelstad.

I Gammelstad hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Gammelstad som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Norrbotten.
Annons: