Mäklare i Kiruna

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Kiruna. Alla de bästa mäklarna i Kiruna finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Kiruna och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Kiruna här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Kiruna genom att ta kontakt med någon av alla 5 olika mäklare som jobbar i Kiruna.
Annons:

Mäklare i Kiruna

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Kiruna.

Erik Suikki Service AB
Glaciärv. 2 C
981 44 Kiruna


Förvaltningsaktiebolaget Bröderna Persson
Maskinv. 1
981 38 KIRUNA


C.O. Persson Kulturarv AB
Vänortsg. 2
981 32 KIRUNA


Göran Fjällborg Invest AB
Juliebög. 23
981 39 Kiruna


Svensk Fastighetsförmedling
Mangig. 26
981 33 Kiruna

Annons:

Sälja eller köpa hus i Kiruna

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Kiruna. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Kiruna så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Kiruna ifall du vill veta om mer än mäklare i Kiruna.

I Kiruna hittade vi sammanlagt 5 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Kiruna som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Norrbotten.
Annons: