Mäklare i Övertorneå

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Övertorneå. Alla de bästa mäklarna i Övertorneå finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Övertorneå och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Övertorneå här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Övertorneå genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Övertorneå.
Annons:

Mäklare i Övertorneå

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Övertorneå.

Junttis Fastigheter Aktiebolag
Matarengiv. 22
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Sälja eller köpa hus i Övertorneå

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Övertorneå. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Övertorneå så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Övertorneå ifall du vill veta om mer än mäklare i Övertorneå.

I Övertorneå hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Övertorneå som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Norrbotten.
Annons: