Mäklare i Vittangi

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Vittangi. Alla de bästa mäklarna i Vittangi finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Vittangi och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Vittangi här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Vittangi genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Vittangi.
Annons:

Mäklare i Vittangi

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Vittangi.

Norrskenets Fastighets AB , Nofab
Lahtig. 3 B
980 10 Vittangi

Annons:

Sälja eller köpa hus i Vittangi

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Vittangi. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Vittangi så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Vittangi

I Vittangi finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Vittangi ifall du vill veta om mer än mäklare i Vittangi.

I Vittangi hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Vittangi som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Norrbotten.
Annons: