Mäklare i Kisa

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Kisa. Alla de bästa mäklarna i Kisa finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Kisa och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Kisa här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Kisa genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Kisa.
Annons:

Mäklare i Kisa

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Kisa.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Torgg. 1
590 37 Kisa


Fastighetsbyrån Kinda
Grönedeg. 6
590 37 Kisa

Annons:

Sälja eller köpa hus i Kisa

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Kisa. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Kisa så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Kisa

I Kisa finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Kisa ifall du vill veta om mer än mäklare i Kisa.

I Kisa hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Kisa som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Östergötland.
Annons: