Mäklare i Abbekås

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Abbekås. Alla de bästa mäklarna i Abbekås finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Abbekås och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Abbekås här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Abbekås genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Abbekås.
Annons:

Mäklare i Abbekås

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Abbekås.

Abbecasa AB
Kustv. 58
274 56 Abbekås

Annons:

Sälja eller köpa hus i Abbekås

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Abbekås. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Abbekås så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Abbekås

I Abbekås finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Abbekås.

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Yta: 90,60 hektar
Invånarantal: 729, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Abbekås ifall du vill veta om mer än mäklare i Abbekås.

I Abbekås hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Abbekås som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: