Mäklare i Asmundtorp

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Asmundtorp. Alla de bästa mäklarna i Asmundtorp finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Asmundtorp och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Asmundtorp här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Asmundtorp genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Asmundtorp.
Annons:

Mäklare i Asmundtorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Asmundtorp.

Örestadsmäklarna AB
Toftav. 24
261 75 Asmundtorp

Annons:

Sälja eller köpa hus i Asmundtorp

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Asmundtorp. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Asmundtorp så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Asmundtorp

I Asmundtorp finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Asmundtorp.

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånarantal: 1562, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Asmundtorp ifall du vill veta om mer än mäklare i Asmundtorp.

I Asmundtorp hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Asmundtorp som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: