Mäklare i Bjuv

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Bjuv. Alla de bästa mäklarna i Bjuv finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Bjuv och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Bjuv här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Bjuv genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Bjuv.
Annons:

Mäklare i Bjuv

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Bjuv.

Fastighetsbyrån
S. Storg. 19
267 31 Bjuv


HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
S. Storg. 17
267 31 Bjuv

Annons:

Sälja eller köpa hus i Bjuv

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Bjuv. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Bjuv så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Bjuv

I Bjuv finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Bjuv ifall du vill veta om mer än mäklare i Bjuv.

I Bjuv hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Bjuv som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: