Mäklare i Blentarp

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Blentarp. Alla de bästa mäklarna i Blentarp finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Blentarp och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Blentarp här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Blentarp genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Blentarp.
Annons:

Mäklare i Blentarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Blentarp.

Skånska Hus & Gårdar Fastighetsförmedling
Korrarpsv. 146
275 64 Blentarp


Adolfsson & Hansson Fastighets AB
Ferievägen 2
275 64 Blentarp

Annons:

Sälja eller köpa hus i Blentarp

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Blentarp. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Blentarp så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Blentarp

I Blentarp finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Blentarp.

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Blentarp ifall du vill veta om mer än mäklare i Blentarp.

I Blentarp hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Blentarp som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: