Mäklare i Brantevik

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Brantevik. Alla de bästa mäklarna i Brantevik finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Brantevik och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Brantevik här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Brantevik genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Brantevik.
Annons:

Mäklare i Brantevik

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Brantevik.

AB Diorama
Brantehög
272 38 Brantevik

Annons:

Sälja eller köpa hus i Brantevik

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Brantevik. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Brantevik så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Brantevik

I Brantevik finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Brantevik.

Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Yta: 68,94 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Brantevik ifall du vill veta om mer än mäklare i Brantevik.

I Brantevik hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Brantevik som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: