Mäklare i Lerberget

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Lerberget. Alla de bästa mäklarna i Lerberget finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Lerberget och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Lerberget här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Lerberget genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Lerberget.
Annons:

Mäklare i Lerberget

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Lerberget.

Svinbådan AB
Lerbergets Byav. 23 B
263 52 Lerberget


Kölnans Fritidsby
Frögränd 22
263 53 LERBERGET

Annons:

Sälja eller köpa hus i Lerberget

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Lerberget. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Lerberget så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Lerberget

I Lerberget finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Lerberget.

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Lerberget ifall du vill veta om mer än mäklare i Lerberget.

I Lerberget hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Lerberget som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: