Mäklare i Ljungbyhed

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Ljungbyhed. Alla de bästa mäklarna i Ljungbyhed finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Ljungbyhed och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Ljungbyhed här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Ljungbyhed genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Ljungbyhed.
Annons:

Mäklare i Ljungbyhed

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Ljungbyhed.

Åsbo Fastighetsbyrå
Brohuset 357
264 53 Ljungbyhed

Annons:

Sälja eller köpa hus i Ljungbyhed

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Ljungbyhed. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Ljungbyhed så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Ljungbyhed

I Ljungbyhed finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Ljungbyhed.

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Ljungbyhed ifall du vill veta om mer än mäklare i Ljungbyhed.

I Ljungbyhed hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Ljungbyhed som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: