Mäklare i Osby

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Osby. Alla de bästa mäklarna i Osby finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Osby och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Osby här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Osby genom att ta kontakt med någon av alla 3 olika mäklare som jobbar i Osby.
Annons:

Mäklare i Osby

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Osby.

Fastighetsbyrån
Esplanadg. 3
283 41 OSBY


J.P. Bostäder
Idrottsg. 60
283 34 OSBY


Britas Halmslöjd HB
Verums-björkeberga 3138
283 91 Osby

Annons:

Sälja eller köpa hus i Osby

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Osby. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Osby så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Osby

I Osby finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Osby ifall du vill veta om mer än mäklare i Osby.

I Osby hittade vi sammanlagt 3 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Osby som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: