Mäklare i Oxie

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Oxie. Alla de bästa mäklarna i Oxie finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Oxie och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Oxie här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Oxie genom att ta kontakt med någon av alla 4 olika mäklare som jobbar i Oxie.
Annons:

Mäklare i Oxie

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Oxie.

SundCom Group AB
Lockarpsv. 10
238 41 OXIE


Perleryd & Co
Virkesv. 9
238 37 Oxie


Af Egendomsförmedling
Sandekullsv. 3
238 35 Oxie


Chiantitours
Kopparstjärnas Gata 10
238 41 OXIE

Annons:

Sälja eller köpa hus i Oxie

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Oxie. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Oxie så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Oxie

I Oxie finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Oxie ifall du vill veta om mer än mäklare i Oxie.

I Oxie hittade vi sammanlagt 4 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Oxie som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: