Mäklare i Skivarp

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Skivarp. Alla de bästa mäklarna i Skivarp finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Skivarp och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Skivarp här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Skivarp genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Skivarp.
Annons:

Mäklare i Skivarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Skivarp.

Varmital AB
Örmölla 282
274 53 SKIVARP


Fastighetsbyrån Tsm AB
Tingaröd 92
274 53 SKIVARP

Annons:

Sälja eller köpa hus i Skivarp

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Skivarp. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Skivarp så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Skivarp

I Skivarp finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Skivarp.

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Skivarp ifall du vill veta om mer än mäklare i Skivarp.

I Skivarp hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Skivarp som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Skåne.
Annons: