Mäklare i Bettna

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Bettna. Alla de bästa mäklarna i Bettna finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Bettna och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Bettna här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Bettna genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Bettna.
Annons:

Mäklare i Bettna

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Bettna.

Csh, Countryside Homes AB
Vedbovägen ALEN
640 33 Bettna


Weber & Karlsson AB
Bettna-lärarbostaden
640 33 Bettna

Annons:

Sälja eller köpa hus i Bettna

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Bettna. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Bettna så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Bettna

I Bettna finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Bettna.

Bettna är en tätort och tidigare stationssamhälle i Flens kommun i Södermanlands län i Bettna socken. Platsen ligger i en gammal odlingsbygd med talrika fornlämningar. Ungefär från Löta Handel längs med gärdena mot Vrena mekaniska löper en grav från 500-800 e.Kr.

Yta: 99,26 hektar
Invånarantal: 412, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Bettna ifall du vill veta om mer än mäklare i Bettna.

I Bettna hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Bettna som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Södermanland.
Annons: