Mäklare i Färentuna

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Färentuna. Alla de bästa mäklarna i Färentuna finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Färentuna och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Färentuna här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Färentuna genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Färentuna.
Annons:

Mäklare i Färentuna

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Färentuna.

Lindvall Bil AB
Kungsbergav. 15
179 97 FÄRENTUNA


Besiktningsexperten I Stockholm AB
Noralund 23
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Sälja eller köpa hus i Färentuna

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Färentuna. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Färentuna så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Färentuna

I Färentuna finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

TESTA
Här kan du lära dig mer om Färentuna ifall du vill veta om mer än mäklare i Färentuna.

I Färentuna hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Färentuna som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Stockholm.
Annons: