Mäklare i Järna

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Järna. Alla de bästa mäklarna i Järna finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Järna och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Järna här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Järna genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Järna.
Annons:

Mäklare i Järna

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Järna.

Järna Mark och Fastigheter AB
Agdala 9
153 95 JÄRNA


Personatus AB
070 - 867 67 68


Annons:

Sälja eller köpa hus i Järna

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Järna. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Järna så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Järna

I Järna finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Järna ifall du vill veta om mer än mäklare i Järna.

I Järna hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Järna som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Stockholm.
Annons: