Mäklare i Ljusterö

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Ljusterö. Alla de bästa mäklarna i Ljusterö finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Ljusterö och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Ljusterö här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Ljusterö genom att ta kontakt med någon av alla 5 olika mäklare som jobbar i Ljusterö.
Annons:

Mäklare i Ljusterö

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Ljusterö.

Svensk Fastighetsförmedling
Ljusterö Torg 2
184 95 LJUSTERÖ


Tidblad & Partners AB
Danebovägen 9 C
184 95 LJUSTERÖ


Bostadsbyrån Norrort
Tunnbergsv. 16
184 95 LJUSTERÖ


Skärgårdsmäklaren i Roslagen AB
Ljusteröv. 3
184 95 LJUSTERÖ


Olsson & Frisell AB
Ljusteröv. 3
184 95 LJUSTERÖ

Annons:

Sälja eller köpa hus i Ljusterö

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Ljusterö. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Ljusterö så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Ljusterö

I Ljusterö finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Ljusterö.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

TESTA
Här kan du lära dig mer om Ljusterö ifall du vill veta om mer än mäklare i Ljusterö.

I Ljusterö hittade vi sammanlagt 5 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Ljusterö som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Stockholm.
Annons: