Mäklare i Alunda

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Alunda. Alla de bästa mäklarna i Alunda finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Alunda och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Alunda här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Alunda genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Alunda.
Annons:

Mäklare i Alunda

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Alunda.

Olands Fastighetsutveckling AB
Hagv. 8
747 31 ALUNDA


Mäklarbyrån Uppland AB
Myrv. 18
747 32 Alunda

Annons:

Sälja eller köpa hus i Alunda

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Alunda. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Alunda så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Alunda

I Alunda finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Alunda ifall du vill veta om mer än mäklare i Alunda.

I Alunda hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Alunda som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Uppsala.
Annons: