Mäklare i Björklinge

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Björklinge. Alla de bästa mäklarna i Björklinge finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Björklinge och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Björklinge här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Björklinge genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Björklinge.
Annons:

Mäklare i Björklinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Björklinge.

Egendomsmäklarna Uppsala AB
Örke 210
743 71 BJÖRKLINGE


Agg-Konsult
Jällsta 6
743 73 BJÖRKLINGE

Annons:

Sälja eller köpa hus i Björklinge

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Björklinge. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Björklinge så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Björklinge

I Björklinge finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Björklinge ifall du vill veta om mer än mäklare i Björklinge.

I Björklinge hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Björklinge som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Uppsala.
Annons: