Mäklare i Skärplinge

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Skärplinge. Alla de bästa mäklarna i Skärplinge finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Skärplinge och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Skärplinge här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Skärplinge genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Skärplinge.
Annons:

Mäklare i Skärplinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Skärplinge.

Meldgaard Fastighetsbyrå AB
Tierpsv. 4
819 30 SKÄRPLINGE

Annons:

Sälja eller köpa hus i Skärplinge

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Skärplinge. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Skärplinge så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Skärplinge

I Skärplinge finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Skärplinge.

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Skärplinge ifall du vill veta om mer än mäklare i Skärplinge.

I Skärplinge hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Skärplinge som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Uppsala.
Annons: