Mäklare i Njurunda

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Njurunda. Alla de bästa mäklarna i Njurunda finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Njurunda och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Njurunda här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Njurunda genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika mäklare som jobbar i Njurunda.
Annons:

Mäklare i Njurunda

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Njurunda.

Joakim Sundqvist Fastigheter AB
Solbergsv. 56
862 94 Njurunda

Annons:

Sälja eller köpa hus i Njurunda

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Njurunda. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Njurunda så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Njurunda

I Njurunda finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Njurunda.

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

TESTA
Här kan du lära dig mer om Njurunda ifall du vill veta om mer än mäklare i Njurunda.

I Njurunda hittade vi sammanlagt 1 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Njurunda som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Västernorrland.
Annons: