Mäklare i Floda

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Floda. Alla de bästa mäklarna i Floda finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Floda och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Floda här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Floda genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika mäklare som jobbar i Floda.
Annons:

Mäklare i Floda

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Floda.

Gj:s Fastighetsbyrå
Floda Allé 16
448 30 FLODA


Calmstierna Fastighetsbyrå
S. Nääsgränsv. 24
448 34 FLODA

Annons:

Sälja eller köpa hus i Floda

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Floda. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Floda så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Floda

I Floda finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Floda.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Floda ifall du vill veta om mer än mäklare i Floda.

I Floda hittade vi sammanlagt 2 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Floda som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Västra Götaland.
Annons: