Mäklare i Karlsborg

Annons:
Erfarna mäklare med expertis i Karlsborg. Alla de bästa mäklarna i Karlsborg finns samlade här för dig. Bor du i eller i närheten av Karlsborg och är i behov av en mäklares tjänster så hittar du de bästa mäklarna i Karlsborg här. Då kan du få hjälp med att sälja huset eller lägenheten i Karlsborg genom att ta kontakt med någon av alla 3 olika mäklare som jobbar i Karlsborg.
Annons:

Mäklare i Karlsborg

Nedan hittar du en komplett lista över alla mäklare som är verksamma i Karlsborg.

Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 33 A
546 32 KARLSBORG


Fastighetsbyrån
Kungsg. 25
546 30 KARLSBORG


Bomic Mäklare i Skaraborg AB
S. Torget 1 B
546 30 KARLSBORG

Annons:

Sälja eller köpa hus i Karlsborg

Mäklare är ofta nödvändiga när man ska köpa ett hus eller en lägenhet i Karlsborg. Så om du behöver hjälp med att sälja det gamla hemmet eller köpa ditt nya i Karlsborg så kan du kontakta någon av mäklarna i listan som du hittar ovanför.

Mäklarfakta om orten Karlsborg

I Karlsborg finns det minst en aktiv mäklare och nedan hittar du allmän information om Karlsborg.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

TESTA
Här kan du lära dig mer om Karlsborg ifall du vill veta om mer än mäklare i Karlsborg.

I Karlsborg hittade vi sammanlagt 3 mäklare att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en lämplig mäklare i Karlsborg som uppfyller dina behov och krav så föreslår vi att du letar vidare efter andra mäklare i Västra Götaland.
Annons: